Webinar: Het WELL-standaard voor een gezonde werkomgeving

Het WELL-standaard voor een gezonde werkomgeving: Introductie en open discussie

Welke richtlijnen moeten worden nageleefd als het gaat om gezond bouwen en renoveren? Deze en soortgelijke vragen worden regelmatig gesteld. Tot nu toe geldt WELL als het eerste en tot nu toe enige certificeringssysteem dat specifiek gericht is op de gezondheid en het welzijn van de gebruikers van een gebouw. Reden genoeg voor ons om dit systeem eens nader te bekijken. Wij nodigen u uit voor een live webinar op 02 november 2020 vanaf 17:00.

Onze gast Han Vrijmoed, gecertificeerd WELL-consultant, geeft u een introductie in het certificeringssysteem en rapporteert over zijn praktijkervaring tot nu toe. Samen met Milou Knippen runt hij de WELL-fabriek in Renkum. De in Duitsland opgeleide Nederlander is gespecialiseerd in gezond bouwen en verbouwen. Met de WELLfabriek begeleidt hij bedrijven bij het inrichten van gezonde werkomgevingen met behulp van het WELL-certificeringssysteem. Hij spreekt niet alleen beide talen, maar heeft ook werkervaring in beide landen. Dit maakt hem een goed voorbeeld om het grensoverschrijdende idee van het Healthy Building Network op een bijzondere manier te illustreren.

Inschrijven kan via e-mail naar: [email protected]

Registratie is mogelijk tot 01 november 2020. De link naar de virtuele ZOOM-ruimte wordt u de dag voor het evenement per e-mail toegestuurd.

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Urenschema

Programm

17:00 - 17:15
Inloop
Han Vrijmoed, WELLfabriek & Michel Weijers, Gemeente Venlo
17:15 - 17:25
Video WELLfabriek
WELL-standaard in de praktijk
17:25 - 18:00
Vragen & open discussie
Han Vrijmoed, WELLfabriek & Michel Weijers, Gemeente Venlo

Datum

nov 02 2020
Verlopen!

Tijd

5:00 pm - 6:00 pm

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:nov 02 2020
  • Tijd: 11:00 am - 12:00 pm
Categorie