Webinar: Biophilic Design – Wanneer ruimtes inspireren

Biofilie beschrijft de “liefde voor de levenden” en de menselijke behoefte aan contact met de natuur. Hieruit is Biophilic Design afgeleid als een innovatief architectuur- en designconcept dat ons helpt om een natuurlijke of bijna-natuurlijke omgeving te creëren waarin we leven, werken en leren.

Op 3 december om 11 uur zijn we virtueel te gast in de showroom van Interface in Krefeld. Oprichter Ray Anderson definieerde zijn visie op een betere wereld met de zin: “There has to be a better way”. Tegen deze achtergrond zet het bedrijf, wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van textiele modulaire vloerbedekkingen, zich sinds 1994 in voor een duurzamere aanpak met zijn “Mission Zero®”.

De spreker Tanja Künstler is conceptontwerper bij Interface en geeft een inleiding op het onderwerp en een klein inzicht in het gerealiseerde biofilische ontwerp ter plaatse.

De webinar wordt in het Duits gehouden, maar u kunt te allen tijde vragen stellen in het Nederlands. Daarnaast zullen de presentaties in het Nederlands beschikbaar zijn en zal deze worden toegestuurd in de bevestigingsmail, in combinatie met de link naar het webinar.

Urenschema

Programm

11:00 - 11:10
Welkomstwoord
11:10 - 11:45
Biophilic Design - Wanneer ruimtes inspireren
Tanja Künstler, Interface Deutschland GmbH
11:45 - 12:00
Vragen
Tanja Künstler, Interface Deutschland GmbH

Datum

dec 03 2020
Verlopen!

Tijd

11:00 am - 12:00 pm

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:dec 03 2020
  • Tijd: 5:00 am - 6:00 am

Kosten

Kostenlos
Categorie