Eerste HBN innovatiesessie in Venlo

Venlo, 10 september 2018

Aanstaande donderdag 13 september organiseert het HBN haar eerste innovatiesessie. Tijdens deze sessie gaan we het gesprek aan met de industrie-sector. Hoe denkt de industrie-sector over gezonde gebouwen? Wordt er al gebruik van gemaakt? Waar liggen kansen voor de bouw- en technische kolom?

Om het HBN tot een innovatief duurzaam, grensoverschrijdend ecosysteem te creëren, is het van belang de markt kennis te laten maken met het HBN, maar ook zeker met elkaar. Kennisdeling en samenwerking is essentieel als het gaat om innovatie rondom gezonde gebouwen. Alleen door samen te werken en de koppen bij elkaar te steken, kunnen we een gezonde regio creëren. Met deze innovatiesessie geven we hiervoor het startschot.

Daarnaast zijn wij als HBN ook zeer benieuwd, naar de ontwikkelingen van de euregionale markt. We hopen hier tijdens deze sessie nog meer inzicht in te verkrijgen, zodat we de juiste partijen kunnen helpen met de start van hun innovatie.

De innovatiesessie vindt plaats op donderdag 13 september te Venlo (Villa Flora). Wilt u op de hoogte blijven van de resultaten en/of aankomende events? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.