Bluehub BV

Over Bluehub

In onze wereld spelen jonge ondernemers, startups met unieke ideeën, duurzaamheid, vernieuwende mkb”™ers en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend strategisch marketingbureau zijn wij constant bezig om de innovaties van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Strategie en business development, marketing outsourcing en innovatiebegeleiding met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

Rol binnen HBN

Bluehub gelooft in innovatieve groei en ziet daarom toekomst en kansen in een project als Healthy Building Network. Om deze reden draagt Bluehub hier graag, vanuit eigen expertise, een steentje aan bij.

Binnen het HBN is Bluehub, samen met WFG Kreis Viersen, verantwoordelijk voor de PR & communicatie. Hierbij wordt getracht een zo groot mogelijk bereik van en effectieve communicatie met de doelgroepen te genereren. Daarnaast speelt de positionering van de Euregio Rijn-Maas-Noord als innovatieve regio hierin een belangrijke rol.

Bluehub is in deze verantwoordelijk voor het opstellen van een communicatiestrategie, inclusief de realisatie en beheer van hierbij behorende middelen en activiteiten. Denk hierbij aan de huisstijl, website, social media en campagnes rondom events. Alle activiteiten worden in nauwe samenwerking met WFG Kreis Viersen uitgevoerd, waardoor we een sterke basis vormen om zowel de Nederlandse als de Duitse kant van de grens te bereiken.

Contact

Bluehub B.V.
Villa Flora
Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo
+3177 782 01 56
www.bluehub.nl


Martine van de Mortel          Myrna Joosten         

+316 12 69 87 49                  +316 15 60 84 66
martine@bluehub.nl             [email protected]

Carolin Zillig
+49 170 745 8352
[email protected]