Venlo, 21.01.2021

Onze projectleider Michel Weijers heeft een belangrijke boodschap voor u. Lees hieronder verder.

Het thema gezondheid is meer dan ooit onder de aandacht en dat zal komend jaar niet anders zijn. En dat is juist waar het Healthy Building Network zich mee bezig houdt. Het doel van het netwerk wat opereert aan de Duitse en de Nederlandse kant van de grens is om bedrijven die zich bezig houden met gezondheid in gebouwen met elkaar te gaan verbinden. Is het voor u ook niet belangrijk om in een gezond huis te wonen? Om uw kinderen naar een gezonde school te sturen? Of uw medewerkers in een gezond kantoorgebouw te laten werken?

We merken dat aan beide zijde van de grens heel veel kennis aanwezig is op het gebied van gezondheid en over de wijze waarop we dit soort gebouwen kunnen realiseren. Maar we merken ook dat de kruisbestuiving tussen deze partijen nog te weinig plaatsvindt. En dat is juist waar ons netwerk zich mee bezig houdt.

Als u geïnteresseerd bent als bedrijf en u openstaat voor innovatie op het gebied van gezond bouwen, dan raad ik u aan lid te worden van het Healthy Building Network. Dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met andere partijen die zich met dit thema bezig houden. En dat u kennis krijgt op het gebied van gezond bouwen. Ik zie u graag in 2021 als lid van het Healthy Building Network.