Het HBN is online!

Venlo, 30 augustus 2018

Het Healthy Building Network (HBN) is in de lucht! Na maanden van projectvoorbereiding is het vandaag zo ver en lanceert het HBN haar eigen website en sociale kanalen.

Het HBN is een community, die streeft naar een grensoverschrijdend ecosysteem op het gebied van gezonde gebouwen. Hiermee willen zij innovaties bevorderen en vraag en aanbod van beide kanten van de grens bij elkaar brengen. Dit doen zij onder ander door innovatievouchers aan te bieden en evenementen rondom gezonde gebouwen te organiseren.

Om de HBN community staande te houden, zijn naast offline activiteiten, ook online platforms noodzakelijk. In samenwerking met AppComm bouwde het HBN daarom deze spiksplinternieuwe website, waar vanaf vandaag alle informatie en het laatste nieuws over het HBN te vinden is. Bovendien is de website nog volop in ontwikkeling en zullen er binnenkort meer innovatieve tools volgen. Naast deze website is het HBN ook op Facebook en Linkedin te vinden.

Niks missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op de sociale kanalen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *