Contactpersoon

Samen werken aan innovaties rondom gezonde gebouwen!

Indien u vragen of opmerkingen heeft staan onze collega”™s van het C2C-ExpoLab u graag ter beschikking. Omdat uw vraag waarschijnlijk ook interessant voor ons netwerk kan zijn, verzoeken we u vriendelijk, uitsluitend via onze community contact met ons op te nemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk al uw vragen beantwoorden. Daarnaast biedt de community u de mogelijkheid om met andere partners van het HBN van gedachte te wisselen of zelfs een partner voor een samenwerking te vinden met wie u een innovatief project kan realiseren.

Eva Starmans

Eva Starmans

Specialty advisor circular and health in the built environment, Cradle to Cradle consultant.
Eva is a building engineer and is specialized in the implementation of C2C in the built environment from a holistic view.

Bas van de Westerlo

Bas van de Westerlo

Specialty advisor circular and health in the built environment, circular and healthy procurement and residual value.
Bas is a building engineer and has also successfully followed a post-HBO about tenders and purchasing. He has lots of experience implementing C2C in the built environment and governmental processes. Thereby he is an enthusiast speaker in Dutch en English language about these topics.

Michel Weijers

Michel Weijers

Specialty advisor C2C and circularity in governments, policy and newly way of working.
Michel has a master in policy sciences and planning and lots of experience in governmental processes. He was the projectleader of the C2C inspired city hall Venlo, in which also the “nieuwe werken" (newly way of working) is embedded. Thereby he is an enthusiast speaker in Dutch en German language about these topics.

HBN Community

Neem contact met ons op binnen de HBN Community en profiteer van recente onderzoeken, rapporten en presentaties!

Innovatievouchers

Met de innovatievoucher van het HBN ontvangt u financiële ondersteuning om concreet aan de slag te kunnen met uw innovatie!

Onze partners

Bluehub gelooft in innovatieve groei en ziet daarom toekomst en kansen in een project als Healthy Building Network. Om deze reden draagt Bluehub hier graag, vanuit eigen expertise, een steentje aan bij.

Het C2C ExpoLAB is gespecialiseerd in het praktisch toepassen van de gedachte van de Cradle to Cradle principes in de bebouwde omgeving en (overheids)beleid.

Gemeente Venlo is leadpartner van het INTERREG Nederland Duitsland Healthy Building Network project.

 

Als Bindeglied zwischen Wirtschaft und Verwaltung agiert die Wirtschaftsförderungsgesellschaft für den Kreis Viersen als zentrale Anlaufstelle für Unternehmen, Freiberufler und Gewerbetreibende.

Die WFMG ist erster Ansprechpartner der Unternehmen aus Mönchengladbach für die Themen gesundes und nachhaltiges Bauen sowie zirkuläre Wirtschaftskreisläufe.

Die Wirtschaftsförderung Krefeld ist die kompetente Ansprechpartnerin für alle Fragen rund um den Wirtschaftsstandort Krefeld.

Driesenaar maakt deel uit van een groot (internationaal) netwerk van Blue Economy ondernemers, die elkaar inspireren en ondersteunen.

De Universiteit van Maastricht doet wetenschappelijk onderzoek naar de gezondheids- en productiviteitswinst van het gezonde gebouw Stadskantoor Venlo. Hiermee worden inverdieneffecten op materialen, energie en water inzichtelijk gemaakt.

Blue Engineering is hét bureau als het gaat om de ontwikkeling en engineering van duurzame product,-productie,- en totaalsystemen. Innovatie zit in ons DNA. En de beste innovaties zijn wat ons betreft altijd duurzaam.